[X]

AFK arrangerte sin årlige høyfjellsprøve på Nesheia 9. – 11. mars 2018.

I år var det svært få påmeldinger etter at fristen var utløpt.  Vi tok imot påmeldinger helt fram til prøven startet, og tilslutt ble om ikke annet VK’en fulltegnet. Det var også svært få deltakere som ønsket overnatting, så hyttene sto ganske tomme denne helga. Hva som skyldtes den ekstra labre interessen for prøven i år vites ikke, men en medvirkende årsak var nok at prøven ble arrangert ca en mnd tidligere enn «normalt».

Fredag: 1 parti i strålende solskinn. Noe sky fugl. Kun en premie; 1.UK til Berkjestølen’s Tarzan og Samuel Larsen.

Lørdag: 1 blandingsparti og et fullt VK-parti. Lavt skydekke og tåke på formiddagen, men ettermiddagen ble veldig fin. Kun 1 hund med premie denne dagen; 1.pr VK m/Ck til Gumpefjellet’s Susi og Rune Staddeland.

Søndag. Mye vind og snøføyk satte en begrensning denne dagen. Kun 2 små partier gikk ut i lavere områder av terrengene for å være litt i ly for vind. Men ekstreme forhold for hundene gjorde at dagen ble kort og ingen kom hjem med premier denne dagen.

Men selv om fuglen var vanskelig og været ikke viste seg fra sin beste side, spesielt på søndagen, så har vi som var tilstede hatt en flott og trivelig helg som alltid på Nesheia.

Takk til alle deltakerne og ikke minst dommerne som stiller opp gang på gang. En stor takk også til prøvens sponsorer; Royal Canin og Sørlandets Bilsenter

Hilsen prøvekomiteen

Samuel Larsen og Tore Foss

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
796299

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge