Vi ønsker alle velkommen til AFK’s høyfjellsprøve på Nesheia som i år blir arranger 9 – 11 mars. 

Foreløpig partiliste pr. 6. mars

Etter ordinær påmeldingsfrist er utløpt er det mange ledige plasser i alle klasser alle dager på Nesheia. Vi vil fortsette å ta imot  påmeldinger inntil listene er fulle…. “førstemann til mølla” gjelder. For påmelding, kontakt Samuel Larsen på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller tlf 90181666

Påmelding via WEB, med frist 18. februar. Påmeldingsavgift for UK/AK er kr 450,- og for VK kr 500,- Husk at de som ikke er medlem av klubb inn under NKK eller NJFF må betale dobbelt. 

Det blir endags VK på lørdag, UK/AK alle dager.

Sekretariat og innkvartering blir i hyttene ved terrengene. Hyttene holder god standard med dusj og WC, 6 sengeplasser pr hytte fordelt på 3 soverom. Pris kr 400,-/døgn (inkl. utvask). For bestilling av overnatting kontakt Tore Foss på tlf 97 18 63 60 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Etter ordinær påmeldingsfrist er utløpt er det mange ledige plasser i alle klasser alle dager på Nesheia. Vi vil fortsette å ta imot  påmeldinger inntil listene er fulle…. “førstemann til mølla” gjelder.

For påmelding, kontakt Samuel Larsen på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  eller tlf 90181666

Opprop hver dag kl 08:30 på parkeringsplass ved sekretariathytta.

For mer informasjon om Nesjen, hyttene og veibeskrivelse etc, gå inn på www.nesjen.no

Vel møtt til trivelige dager på Nesheia!

 

Mvh prøvekomite

Samuel Larsen       Tore Foss

tlf 90 18 16 66        tlf 97 18 63 60

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.     Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.