[X]

Hovden 2 og Sør-Norsk Unghundmesterskap (SNUM) 9-11 april er avlyst.

 

Vi mottok i går brev fra FKF der de sterkt anmoder alle prøvearrangører å avlyse alle prøver frem til 12. april. Vi stiller oss helt og fullt bak FKF sin anmodning og beklager derfor at vi må avlyse prøven helgen etter påske.

For SNUM så er AFK i dialog med FKF for eventuelt flytting av dette høystatusløpet til senere i april. Informasjon kommer fortløpende.

Refusjon av startkontigent blir på 75% og vil bli utbetalt så fort prøven avsluttes i systemet. Dette gjelder påmeldte til Hovden 2.

Vi takker alle som hadde tenkt seg til Hovden etter påske. Deltakere, dommere og frivillige. Takk til hovedsponsorene: Royal Canin, Sørlandets Bilsenter, Agder Forsenter, AniCura Vennesla Dyreklinikk og prøvens sponsorer: Kiwi Hovden, Fuglehundens Verden, hunden.no, Sørlandets Brønnborring, Strikketøyet, Susots sømmer, Jakt og Friluft, Bjåen Turisthytte og Hovden Fjellstoge.

Som det kommer frem i brevet fra FKF, så vil de 12. april eller før, ta en avgjøresle for de prøvene som skal avholdes etter 15 april. Det omfatter Nesheia prøven 16-18 april. Prøven planlegges gjennomført, og påmeldingsfristen er 2.april.

Vi planlegger å gjennomføre den årlige utstillingen på Hamresanden 30 mai. Vi håper høsten kan gå som planlagt og at vi sees til Hovden Høst 3-5 september, og i Kvinesdal første helgen i november.

 

Hilsen prøvekomite for Hovden 2 og SNUM

 

 

 


Mvh Prøvekomiteen
Kjetil Kirkhus, Hovden II - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Inger Lise Walle Kirkhus, Sør-Norsk Unghundmesterskap - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Terje Hunemo
Odd Rune Valle

 

Prøven er så heldig å bli sponsert av følgende:

royal canin logo anicura vennesla dyreklinikk hoizontal blackAgder For Senter

sørlandets bilsent  Fuglehundensverdenjakt og friluft

Kiwi  sørlandets brønnboringhunden no

 

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1132072

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge