[X]

Agder Fuglehundklubb har også i år reservert trening i Danmark hos Jens Abildgård og Kennel Birkemosen

Opplegget er beregnet for inntil 20 deltagere. For påmelding gjelder «førstemann til mølla». Medlemmer av klubben har fortrinnsrett og ved påmelding innen fristen rangeres disse foran evt. andre påmeldte.

GENERELL INFO:

Dette blir 4. året AFK arrangerer trening her. Vi som har vært her før er alle enige om at det er et bra opplegg med masse tilgang på fugl, en hyggelig og meget dyktig vert, samt et flott sted å være med god mat og drikke. Hovedformål vil være trening på RIOS. Treningen er åpen for alle, men det anbefales at hunden er grunndressert og eldre enn 15 måneder. Avhengig av antall påmeldinger, vil vi under trening dele oss i inntil tre grupper. Hver gruppe vil få en leder/instruktør som styrer treningen i samråd med Jens. Gruppene vil bli fordelt både etter førernes erfaring og hundenes alder/erfaring. Da det er litt begrenset med soveplasser jobber Jens med å leie inn campingvogner, slik at alle blir samlet på felles overnattingssted.

(NB. Hundene ligger i bur i bilene og vi må ha med komplett sengetøy, håndkle mm)

REISE:

Opplegget er tilpasset ferjen mellom Kristiansand og Hirtshals. Vi reiser nedover onsdag morgen, trener onsdag ettermiddag, 2 økter torsdag og fredag formiddag, deretter kjører vi opp til Hirtshals og returnerer til Kristiansand sent fredags kveld. Den enkelte ordner selv med billetter til ferje, og om noen vil kombinere treningen med annet opplegg i Danmark er det selvsagt fritt frem for alternativ reiserute. Det anbefales 2 alternative kjøreruter fra Hirtshals til Ølgod.

Alt. 1 er motorveien (E39 og E45) fra Hirtshals og ned til Vejle, deretter veg 28 til Billund, Grindsted og veg 12 til Ølgod. (Ca. 30 mil og 3 timer)

Alt. 2 er 5 mil kortere, men med mindre veier og omtrent samme kjøretid. Da kjører vi motorveien forbi Ålborg og tar av på veg 13 til Viborg, deretter veg 12, via Herning, til Ølgod.

Adresse er Krusbjergvej 1c, 6870 Ølgod

VAKSINERING:

Deltagerne må passe på å vaksinere hundene. Ved reise til og fra Danmark er det 2 tiltak som gjelder.

Rabiesvaksine: Ved «Grunnvaksine» må vaksine tas minst 21 dager før utreise, ved «Revaksinasjon» er den gyldig fra vaksinedatoen. (Dersom vaksinen blir gitt innenfor gyldighetstiden av forrige vaksinasjon.).

Revens dvergbendelorm: Her må det enten gis behandling av veterinær i Danmark min 24 timer og maks 120 timer før retur til Norge, alternativt kan «28-dagers» kur benyttes. For de som reiser ofte til Sverige eller Danmark kan det være mest praktisk å behandle hunden mot bendelorm hver 28. dag. Etter to behandlinger, som må tas på to ulike datoer, kan du da passere grensen fritt så ofte du vil så lenge du opprettholder behandling hver 28.dag.

Alle hunder må ha eget hundepass og ved retur til Norge skal det kjøres på «Rød sone» i tollen.

PRIS:

Full pakke med trening, mat, og opphold i Ølgod koster 3.900, - danske kroner. Med dagens kurs tilsvarer dette ca. 5.600, - norske kroner. Det er mulighet for å ta med ekstra hund og ledsager mot et pristillegg. (DKK 1.500,- for ekstra hund og DKK 2400,- for ledsager.)

PÅMELDING:

Innen 1.5.2023 til Olav Homdal på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1132034

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge