[X]

Da var samlingen fullbooket

Agder Fuglehundklubb inviterer til treningssamling på Bjåen helga 24 - 26 februar

Samlinga er ment å være et lavterskeltilbud for alle, både nybegynnere og de mer erfarne.

I år vil nybegynnere har fortrinnsrett til påmelding, dvs fram til 20. januar, og med nybegynner mener vi en person som "nylig" har fått sin første fuglehund. Hunden bør ikke være yngre enn 9 mnd.

Deretter er det "første mann til mølla" prinsippet, og påmeldingsavgift er satt til 1600,- pr. deltager for medlemmer og 2200,- for ikke-medlemmer å delta. Medlemmer har fortrinnsrett. 

Innkvartering vil som vanlig være på Bjåen Turisthytte.  Ta med eget sengetøy, ev sovepose.  Alle hunder skal ligge i bur. 

Det er kjøkken tilgjengelig i første etasjen og det legges opp til selvhusholdning, bortsett fra lørdagskvelden da det serveres et enkelt fellesmåltid. 

Instruktører i år er Arnt Corneliussen og Trond Fjermeros. Arnt er en erfaren hundemann og oppdretter med kennelnavn Frydentopp. Trond er under utdanning for å bli jaktprøvedommere

Dersom du melder deg på, send gjerne også litt informasjon om deg, og om hunden din (alder, type, tispe eller hannhund etc.)

På hjemmesida vår ligger det referat fra tidligere treningssamlinger dersom det skulle være av interesse. Se link her

Program:

Fredag: Frammøtet Bjåen Turisthytte ettermiddag / kveld. Fra ca. kl. 20.00 blir det litt teori om føring av hund i fjellet og informasjon om hvordan neste dag gjennomføres

Lørdag: Etter frokost drar partiene ut i terrenget for praktisk trening. Fellesmiddag i seks – syvtida en gang. Instruktørene oppsummerer hvordan dagen har vært og informerer om planen for morgendagen

Søndag: Etter frokost rydder vi oss ut av hytta, og så drar partiene ut i terrenget.

De påmeldte vil få litt mer informasjon om samling og betaling ca 14 dager før aktuell helg.

Påmelding og/eller spørsmål om samlinga sendes til epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmeldingsfrist:               20. januar for nybegynnere, deretter "første-mann til mølla"

Påmeldingsavgift:            kr 1600,- pr. pers for medlemmer og 2200,- for ikke-medlemmer. Betales til konto 3090 11 04049 etter avtale. Merk betalingen med Treningssamling Bjåen

Det kommer ofte spørsmål om mulighet for nedsatt pris. Typisk tilfelle er dersom et par har én hund, men begge har lyst til å delta. Må man betale fullpris da? Andre kan ha tilgang til egen hytte og vil å bo der.  

Klubben ønsker at de som deltar bor på Bjåen under samlinga, og siden vi har leid hele Bjåen Turisthytte denne helga er det viktig at de som deltar betaler full pris. 

 

På vegne av Agder Fuglehundklubb

Odd Valle

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1077594

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge