[X]

Hvert 5. år praktiseres det en vurdering av jaktprøvereglementet i Fuglehundklubbenes Forbund.

Ved forrige revidering i 2018 fremmet AFK 3 forslag som alle ble nedstemt. Styret ønsker å foreta en presisering/omformulering og fremme to av disse på nytt.

Styret ønsker også innspill fra klubbens medlemmer dersom noen har saker de ønsker fremmet.

Forslag sendes til Pål Friis på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   Frist for innlevering er 15. april

 

Saker som presiseres og fremmes på nytt.

Fuglehundtinget 2018 - Overtegning Forslag nummer 5 – Fremmet av Agder FK.

Ved overtegning skal det foretas loddtrekning mellom hunder som er påmeldt innen fristen. Endres til: Ved overtegning skal det foretas loddtrekning mellom hunder som er påmeldt innen fristen, Arrangøren kan, etter eget skjønn, sikre dommere, arrangører eller grunneiere start på prøven før loddtrekning i den grad dette er nødvendig for å gjennomføre prøven.

Dette forslaget var først ute på høring, da blir forslagene behandlet av lokalt dommerutvalg. Høringsresultatet ble 84 prosent for, og 16 prosent mot. Senere kom avgjørelsen på «Fuglehundtinget» i 2018.

Forslaget ble vedtatt av Fuglehundklubbenes Forbund med 25 stemmer, men det ble senere avvist av Norsk Kennel Klub.

Styret mener: «Prøvearrangører må gis anledning til å sikre dommere og grunneiere start hvis det er overtegning og dette er nødvendig for å gjennomføre prøven. Det er svært vanskelig for prøvearrangørene å skaffe dommere og terreng, og uten å gi disse visse fordeler blir oppgaven enda tyngre»

 

Fuglehundtinget 2018 – Endring av championatpoeng Forslag nummer 70 - Fremmet av Agder FK

Det bør være lik poengskala for Sør Norsk Unghundmesterskap, Forus Open, Unghund Grand Prix og Arctic Cup. 48 Kun raseklubbene hadde stemmerett i denne saken.

Forslaget falt. Det ble enstemmig vedtatt å beholde gjeldene regelverk.

Styret mener: «Alle høystatusløp for unghunder bør gi samme antall championatpoeng. Det gir ingen mening at Sør-Norsk Unghundmesterskap, som flere år har vært landets største høystatusløp for unghunder ikke gir like mange championatpoeng som de andre»

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1077658

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge