[X]

Kristiansand kommune innførte i går arrangementsforbud, foreløpig gjeldende til 13. juni. Det betyr at folk bosatt i Kristiansand ikke kan delta på onsdagssamlingene på Fjeldal de neste to onsdagene.

Senteret vil være åpent for alle andre som vanlig, med Aage Ellila som instruktør på trening med duer. Apportbevis må utsettes til arrangementsforbudet blir opphevet.

 

Agder fuglehundklubb åpner treningssenteret på Fjeldal 19. mai og holder åpent alle onsdager fram til båndtvangen blir opphevet.

Senteret er åpent for alle med stående fuglehund. Fra kl 17-18 er det frislepp av hunder/sosialisering på inngjerdet område. Fra kl 18 er det trening på ro i oppflukt med duer. Vi har hatt mårangep på dueslaget i vinter og det kan bli begrensede muligheter for trening på duer. Vi håper å kunne tilby andre tilbud, som dressurinstruksjon løpet av sommeren.

Det blir anledning til å ta apportbevis. Alle tilbud er gratis for medlemmer av Agder fuglehundklubb, andre må betale en liten avgift. For påmelding, send mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Onsdagene på Fjeldal er en fin anledning til å aktivisere din fuglehund i en stille tid og å treffe andre fuglehundfolk.

Man tar det kanskje for gitt at "alle" vet hvor Farmen ligger, noe som nødvendigvis ikke alltid stemmer.

Stedet heter Fjelldal og ligger omtrent 5 km vest for Lillesand langsmed gml E-18

link til veibeskrivelse

Velkommen til trening og sosialt samvær

 

Vi ønsker spesielt nybegynnere velkommen!

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
853015

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge