[X]

Styret har vedtatt å tildele klubbens gullmerke for deres innsats til klubbens beste

gullmerke 2020

 

Willy Sjåvaag.

AFK ble i 2020 60 år. Styret har vedtatt å skrive jubileumsbok. Dette arbeidet står på skuldrene til Willy som både til 30-års og 50-årsjubileet skrev jubileumsbøker og er derved forfatter av klubbens historie fra stiftelsen til 2010. Willy har også sittet i styret for klubben, både som sekretær og formann. Han var og i sin tid initiativtaker til medlemsbladet AFK-nytt

Aage Ellila.

Aage har siden 2002 stilt et inngjerdet område på sin eiendom på Fjeldal til disposisjon for klubben. Her er det ukentlige samlinger i sommerhalvåret. Aage passer klubbens dueslag hele året.

Lisbeth Reinertsen.

Lisbeth var kasserer i klubben i mange perioder. Hun har vært med i mange prøvekomiteer. Hun har holdt apportkurs for AFK i samarbeid med Vorsteherklubben.

Sondov Bjåen.

Sondov er vår vert på Bjåen, hovedkvarteret for jaktprøvene våre på Hovden, treningssamlinger og dommersamlinger. Gjennom sin interesse for jakt og fuglehundsport danner han et viktig bindeledd mellom klubben og Hovdensamfunnet.

Finn Eigil Sødal.

Finn Eigil har vært leder av klubben i to perioder. Han er tidligere jaktprøvedommer og satt i dommerutvalget.

Olav Schrøder.

Som en av de mest erfarne av klubbens dommere leder Olav klubbens dommerutvalg. Han har i en årrekke vært NKK-representant på Hovdenprøvene. Han har også vært med i en lang rekke prøvekomiteer og noen år som sekretær i styret

Ingrid Margrethe Bjåen.

Ingrid har vært prøveleder for flere jaktprøver, sittet i mange prøvekomiteer og er en viktig hjelper og medspiller for klubbens hovedprøver på Hovden. Hun sitter i terrengkomiteen og gjennom sin posisjon i Bykle er hun en sentral person for klubbens forhold til lokalsamfunnet.

Kjetil Kirkhus.

Etter at han kom med i AFK har han påtatt seg en rekke verv og oppgaver. Han er prøveleder og deltaker i en rekke prøvekomiteer, han leder komiteen for utstillingen vår, arrangerer ringtreningskurs, og har vært en meget aktiv og engasjert nestleder i styret. Han er underveis i utdanning til å bli jaktprøvedommer.

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1164087

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge