[X]

Trening i Danmark tirsdag 3. til torsdag 5. august - 2 ledige plasser!

Det har dessverre vært noen som har måtte melde avbud til samlinga da reiserestriksjoner og karanteneplikt etter hjemreise gjør ting vanskelig. 

MEN, dersom du er fullvaksinert, dvs. fått 2 doser og det har gått minst en uke siden siste dose, og hunden din er vaksinert for rabies (minimum 3 uker siden) er det fritt fram, og ingen hindringer. 

Det er veterinær i Ølgod, slik at kur mot Revens dvergbendelorm kan tas der

Ta kontakt med Olav Homdal dersom du er interessert.

 

 

Se mer info under:

Agder Fuglehundklubb har også i år reservert trening i Danmark hos Jens Abildgård, Kennel Birkemosen i Ølgod, sør i Danmark. Opplegget er beregnet for 10-12 deltagere, men kan utvides ved stor interesse. For påmelding gjelder «førstemann til mølla». Styret i AFK har besluttet at medlemmer av klubben støttes med ca. kr 1.000, - pr. deltager. Medlemmer av klubben har også fortrinnsrett og ved påmelding innen fristen rangeres disse foran evt. andre påmeldte.

Vi tar selvsagt forbehold om at Covid-19 vaksinering går som planlagt, at grensene er åpne og at ferjene går som normalt.

GENERELL INFO:

AFK hadde en tilsvarende treningssamling i fjor. Vi var alle enige om at det var en vellykket samling med masse tilgang på fugl, en hyggelig og meget dyktig vert, samt et flott sted å være med god mat og drikke. Hovedformål vil være trening på RIOS. Treningen er åpen for alle, men det anbefales at hunden er grunndressert og eldre enn 18 måneder.

REISE:

Opplegget er tilpasset ferjen mellom Kristiansand og Hirtshals. Vi reiser nedover tirsdags morgen, trener tirsdags ettermiddag, 2 økter onsdag og torsdag formiddag, deretter kjører vi opp til Hirtshals og returnerer til Kristiansand sent torsdags kveld. Den enkelte ordner selv med billetter til ferje, og om noen vil kombinere treningen med annet opplegg i Danmark er det selvsagt fritt frem for alternativ reiserute. Det anbefales 2 alternative kjøreruter fra Hirtshals til Ølgod.

Alt. 1 er motorveien (E39 og E45) fra Hirtshals og ned til Vejle, deretter veg 28 til Billund, Grindsted og veg 12 til Ølgod. (Ca. 30 mil og 3 timer)

Alt. 2 er 5 mil kortere, men med mindre veier og omtrent samme kjøretid. Da kjører vi motorveien forbi Ålborg og tar av på veg 13 til Viborg, deretter veg 12, via Herning, til Ølgod.

VAKSINERING:

Deltagerne må passe på å vaksinere hundene. Ved reise til og fra Danmark er det 2 tiltak som gjelder.

Rabiesvaksine: Ved «Grunnvaksine» må vaksine tas minst 21 dager før utreise, ved «Revaksinasjon» er den gyldig fra vaksinedatoen. (Dersom vaksinen blir gitt innenfor gyldighetstiden av forrige vaksinasjon.).

Revens dvergbendelorm: Her må det enten gis behandling av veterinær i Danmark min 24 timer og maks 120 timer før retur til Norge, alternativt kan «28-dagers» kur benyttes. For de som reiser ofte til Sverige eller Danmark kan det være mest praktisk å behandle hunden mot bendelorm hver 28.dag. Etter to behandlinger, som må tas på to ulike datoer, kan du da passere grensen fritt så ofte du vil så lenge du opprettholder behandling hver 28.dag.

Alle hunder må ha eget hundepass og ved retur til Norge skal det kjøres på «Rød sone» i tollen.

PRIS:

Full pakke med trening, mat, og opphold i Ølgod koster 3.400, - danske kroner. Med dagens kurs tilsvarer dette ca. 4600,- norske kroner. Med klubbens støtte vil det da koste ca. 3.600, - (NOK) pr. ekvipasje. Det er mulighet for å ta med ekstra hund og ledsager mot et pristillegg.

(NB. Hundene ligger i bur i bilene og vi må ha med komplett sengetøy, håndkle og toalettsaker)

PÅMELDING:

Innen 20.5.2021 til Olav Homdal på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
865156

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge