[X]

Agder fuglehundklubb ser seg desverre nødt til å avlyse Hovden 1. 12-14 mars.

 De nasjonale smittevernreglene anbefaler å avlyse arrangementer som bringer folk fra ulike kommuner sammen. I tillegg har vi et smitteutbrudd i Kristiansand og forbud mot alle arrangementer for voksne i byen. De kommunale regler gjelder for innbyggerne også hvis de er i andre kommuner. Kristiansandere anbefales derfor nå ikke delta, dømme eller arrangere arrangementer i Bykle eller andre kommuner. AFK har vært i nær kontakt med smittevernansvarlig kommuneoverlege i Bykle. Selv ved å utelukke deltakere, dommere og arrangører fra Kristiansand og randkommuner vil en jaktprøve på Hovden bryte med nasjonale anbefalinger. AFK beklager overfor påmeldte deltakere at det måtte bli slik. Alle får refundert startavgift minus 25 % administrasjonsgebyr. Klubben har utgifter til NKK og terrengleie også ved avlysning.

Styret i AFK

 

 

 

Agder Fuglehundklubb ønsker velkommen til årets første vinterprøve på Hovden.

 Foreløpige partilister pr. 28.02.21 
 
Fredag      Lørdag      Søndag
 
 
 
VK: Kvalifisering fredag og finale på lørdag.

UK og AK: Fredag (1), lørdag (2) søndag (3).
 
Påmelding: Elektronisk på NKK sine nettsider.
https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html
 
Prøve ID: 50-21015
Påmeldingsfrist: 26.02.21

Startkontingent: UK/AK er kr 450,- pr start og VK kr 500,-.
 
Smitteverninformasjon til deltakere på AFKs jaktprøver i vinter.
Agder fuglehundklubb planlegger å gjennomføre prøvene i terminlista i vinter.
Hvis du bor i en kommune som på prøvetidspunktet er definert som Ring 1 eller Ring 2 (utbrudds-og randsonekommuner) kan du ikke delta på jaktprøve. Du kan melde deg på som vanlig, men hvis kommunen du bor i fortsatt er definert som Ring 1 eller 2, eller har fått slik definisjon i mellomtida, må du holde deg hjemme. Du får da refundert startavgiften minus 25 % i administrasjonsgebyr. Ring 1 og 2-kommuner er de som er underlagt restriksjoner i Covid 19-forskriftens kapittel 5 A-D. Se Lovdata:her

Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet (covid-19-forskriften) - Lovdata
Vi minner om de generelle smittevernreglene: Du må holde deg hjemme hvis du er syk. Hvis du må være hjemme på grunn av uavklarte symptomer som kan være Covid 19, får du også refundert 75 % av startavgiften. Egenerklæring er nok. Vær nøye med håndvask, ta med egen håndsprit. Hold avstand. Det viste seg at noen slurvet på dette punktet i høst slik at kravet til å holde avstand innskjerpes. I tillegg innføres pålegg om munnbind på oppropene. Dere må ta med munnbind selv. Det er kun førere som skal møte på opprop. Tilskuere, ledsagere og handlere må holde seg i bilene. På store prøver kan oppropene bli delt mellom VK og kvalitetsklassene.

Det blir sterkt begrenset adgang til sekretariatet. Bruk epost, om nødvendig telefon. Det kommer nærmere beskjed fra hver prøveledelse om hvordan en kan hente premier. Dommerne skyter, men deltakere med egen revolver kan skyte selv. Apportobjekter bringes med som vanlig i VK, men det brukes håndsprit før og etter håndtering av apportobjektet.

Det arrangeres ikke jegermiddag og premieutdeling. Overnatting gjennomføres etter reglene som er på overnattingsstedet. Ved privat overnatting og under transport må enhver ta personlig ansvar for å overholde de generelle smittevernreglene. Bruk munnbind i bil der det er med personer som ikke er i samme husstand.

Situasjonen er dynamisk. Det kan på kort varsel bli innført andre tiltak. AFK følger regjeringens pålegg, FKFs retningslinjer og samarbeider med kommuneoverlegen i Bykle. Vi må alle gjøre vårt ytterste for at det ikke skal oppstå smitteutbrudd som følge av våre jaktprøver. Klubbens hjemmeside vil være oppdatert.

Styret
 
Opprop: Dagparkeringen (vis a vis Hovden Fjellstoge)
Parkeringsavgift: Kr 50,- som betales ved opprop (Vipps kode: #38275)
 
Hovedkvarter og sekretariat: Bjåen Turisthytte, ca 11 km nord for Hovden sentrum.
 
Overnatting for prøvedeltakere: Vi anbefaler  Hovden Fjellstoge (37 93 95 43).
 
Kontakt med prøvekomiteen: Vi ber om at all kontakt skjer via e-post.
 
Med hilsen
Prøvekomiteen
Bernt Quarstein, leder - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Pål Friis - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gunnar Wik - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Stig Lauvsland - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
 
Regelverk for jaktprøver og egenerklæringsskjema for løpetid finner dere her:
http://www.agderfuglehundklubb.no/regelverk 

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
853006

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge