[X]

AVLYST - Agder Fuglehundklubb arrangerer skogsfuglprøve i Kvinesdal 7-8. november. 

 
 
 
 Agder fuglehundklubb vedtok å avlyse skogsfuglprøven i Kvinesdal 7-8.nov. på bakgrunn av regjeringens innstramming av koronatiltakene 5. nov. Vi hadde kort tid på oss og måtte treffe en beslutning samme dag slik at dommere og deltakere kunne få beskjed tidsnok. Det avgjørende for vår beslutning var regjeringens generelle anbefaling om at vi alle skulle begrense hvor mange mennesker vi kom i kontakt med og at vi alle skulle unngå innenlandsreiser der vi kom i kontakt med andre mennesker. Vi syns det å invitere til jaktprøve ble i strid med disse generelle anbefalingene, selv om vi hadde laget et opplegg med sekretariat, dommermøter og bespisning som klart var innenfor de regler regjeringen hadde satt, og også innenfor de nye retningslinjene av 5. nov.
 

Regjeringens anbefalinger fra 5.nov er rettet til hver enkelt av oss. Det er ikke rettet tilsvarende anbefalinger til arrangører av idrett-kultur- og hobbyarrangementer. Det gjør det vanskelig for oss som arrangerer jaktprøver. Det er ikke gitt oss noen anbefalinger så langt om hvordan vi skal forholde oss. For å være litt spissformulert sier regjeringen at vi fortsatt skal arrangere våre aktiviteter, men deltakerne oppfordres til ikke å delta. Forhåpentligvis vil regjeringen avklare dette de nærmeste dagene, slik at arrangørene av resten av årets jaktprøver får klarere føringer enn vi hadde da vi i all hast måtte avlyse Kvinesdalsprøven.

Styret

 
 
 
Prøven blir avholdt med formiddag, ettermiddag og heldagspartier på lørdag og søndagen.

Heldags – og formiddagspartiene har opprop 08:00, og ettermiddagspartiene har opprop 12:30.

Påmelding på web. Prøve ID: 54-20032
Påmeldingsavgift er kroner 525,-. NB! Kun AK disse dagene.
Påmeldingsfristen er 23.oktober.

For å oppnå premiering på skog må det apporteres i situasjonen. Husk å medbringe eget apportobjekt.

Overnatting under skogsfuglprøven:
Fosseland jakt & Hundesenter har hytter og enkelte rom til leie under prøven. Kontakt Fosseland Jakt & Hundesenter direkte for booking enten via telefon 90157149, e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller deres facebook-side.

Veibeskrivelse:
Fra Øst: Ta til første vei til venstre etter Fosselandtunnelen. Skiltet Fosseland og AFK
Fra Vest: Ta til høyre ca. 300 meter før Fosseland tunnelen. Skiltet Fosseland og AFK

Har du spørsmål angående prøven, send e-post til prøveleder Inger Lise Walle Kirkhus på adresse: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen til flotte dager i Kvinesdal!

- Prøvekomiteen-

Inger Lise
Espen 
Kjetil

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
811664

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge