[X]

 Tidspunkt og sted: 20 februar kl 19.00 på Hamresanden Resort.

Ida Sollie driver hundeskolen "Hundeliv" på Jæren. Hun har bred erfaring fra jakt og friluftsliv og har ført egne hunder til høye plasseringer på jakt, spor og apportprøve i Norge.

Med sine tre strihårsgutter jakter hun, går ettersøk for kommunen og benytter de som apportører. Med Haldor tok hun sølv i VM for stående fuglehunder i 2017. Hun kvalifiserte seg også for VM i 2019 med Trygve. Ida liker å trene hund og fokuserer på oppgaven hunden skal utføre, enten det handler om hverdag eller jakt.  

Torsdag 20 februar kommer hun til oss med foredraget "Fra valp til RIOs". Dette foredraget tar for seg hvordan hun trener hund til RIOs, og er en kombinasjon av forelesning og film. Ida er opptatt av samarbeid og lydighet og mener at dette får man ved å trene hunden systematisk og ved å bygge opp øvelsene slik at hunden har de rette forutsetningene til å takle de utfordringene som den senere skal utsettes for.  Ida opplever at det folk ofte savner er inspirasjon til konkrete øvelser man kan trene slik at man får en mer naturlig vei fra sitt i stua, til sitt i fjellet, og i dette foredraget presenterer hun sitt tankesett og viser helt konkret hvordan hun går frem. 

Veibeskrivelse 

Vel møtt!

 

idasollie2

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
1077588

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge