[X]

På Agder Fuglhundklubb sitt 58. årsmøte ble Gustav Larsen utnevnt til nytt æresmedlem i klubben

Gustav Larsen har tatt arven fra sin far Alfred videre og har hele sitt ungdoms/voksne liv vært en flott representant for sporten og utøvd jakt med stående fuglehunder på en glimrende måte med kunnskap tilegnet over praktisk jakt fra unge år.

Gjennom hele sin karriere har han opptrådt i feltet som en gentleman.  Om han som de fleste deltakere ikke alltid har vært enig med dommere, har han alltid tatt imot kritikken og akseptert dommers avgjørelse, ett eksempel til etterfølgelse.

Han startet han opp Fosseland hundesenter til glede for både unge og erfarne hundeeiere som har fått veiledning og deltatt på treningssamlinger av ulike slag. Han har vært flink til å hente inn ressurser for å bidra til å tilføre ny kompetanse og på denne måten bidratt til å utvikle sporten. Han har arrangert utallige kurs for utstillinger, dressur, treningssamlinger for hundeførere/ dommerelever og har alltid velvillig delt av egen erfaring og kompetanse. 

Resultatene med hunder er imponerende. Vedlagt følger liste som viser resultatene. Å vinne NM gull på Lavland med egen hund KV Troll er vel det som rager høyest i anseelse. En skal være klar over at det ofte var krevende hunder som blir satt ned til dressur hos Gustav og det kan være krevende å oppnå gode resultater på slike hunder i prøve sammenheng.

Som dommer har han gjennom karrieren vist et glimrende hundeskjønn, opptrådt ærlig, tydelig og redelig med sitt vennlige vesen. Han har utøvd dommergjerningen over et ukjent antall år og det er ikke få dommerdøgn han har stilt opp og bidratt med for AFK.

Nesjenprøven har han vært primus motor for og deltatt i prøvekomiteen fra 1995 til 2014. De leide hytter for innkvartering av deltakere og dommere i starten og arrangerte i starten jegermiddag. I jubileumsåret hadde han svært mye styr for å tilrettelegge for dommere og deltakere, samt bespisning på Risnes.

Han har de siste tre årene bidratt med å arrangere skogsfuglprøven til AFK på Fosseland, skaffet terreng, kjentmenn, kart mm. Tidligere hadde han i mange år vært sentral i gjennomføring av skogsfuglprøven på Fosseland, men da i regi av Kvinnsedal JFF.

En flott representant for hundesporten som nå er æresmedlem i AFK

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
985003

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge