På Årsmøtet fikk styret innspill fra enkelte medlemmer for at det planlagte klubbmesterskapet i 2017 ikke er åpent for alle medlemmer i klubben, men kun de som deltar i treningssamlinga på Bjåen.

Styret kan forstå denne tilbakemeldingen.

Historien er at tidligere forsøk på å lage klubbmesterskap har strandet på manglende påmelding. Forrige årsmøte vedtok derfor å bevilge kr 15 000 til et klubbmesterskap i forbindelse med vinterens treningssamling på Bjåen.

Tanken er et lavterskelarrangement spesielt myntet på å introdusere nybegynnere til prøvesporten, et uhøytidelig «klubbmesterskap» med lave skuldre hvor alle får lik slipptid og ingen blir slått ut. (lagkonkurransedømming) Håpet er at ferske deltakere som kvier seg litt for å melde seg på jaktprøve kan få en introduksjon under avslappede forhold, men likevel med seriøs dømming.

Terrengtilgang og antall dommere gjør at «klubbmesterskapet» på Bjåen i år vil gå som planlagt, med de som deltar på samlinga. Vi håper å få presset inn de som står på venteliste, men kan enda ikke si dette sikkert.

Så får alle erfaringene fra årets arrangement tas med videre - i planleggingen av kommende års arrangement.

Styret i AFK