[X]

I dag tok jeg endelig mot til meg og besøkte eneste gjenlevende fra Agder Fuglehundklubb`s første møte på Børskafeen i Grimstad. Rudolf Fjellhaug fyller nemlig 91 år denne høst.

 rudolf fjelhaug

Jeg hadde mange spørsmål å stille og fikk svar på dem alle pluss litt til. Han så meg ikke, men hørte min stemme. Et sådant møte kunne med letthet vært nedfelt i bokform. Vi tok for oss hunder av ulike raser, startvansker, " Gjøvdalsmafiaen", felles kjente men også noen jeg aldri traff.               

Han smilte da jeg minnet han på hans egne hunder og oppdrett av tre kull. Ørteknatten. Klubbens prøver. Småviltjakt i Åseral med gode hunder og dritbikkjer som støkte og forfulgte uhemmet. Det skjedde ofte. 0 pr Ak, men sløyfer i alle valører og størrelse hang på skryteveggen, fordi hans skjønnheter var mange, brune og hvite. Vi hadde massevis å snakke om. Hendelser som til i dag var ukjente for meg.

Jeg var glad for at jeg tok turen. Nå vet jeg dessuten langt mer om AFK enn tidligere. Møtet ble kort men ufattelig rikt på innhold. Gjestfriheten fulgte meg til tramsteinen. Da jeg forlot Rudolf og hans kone, fant han min hånd og trykket den skikkelig. Da merket jeg at selv en blind mann kan felle en tåre

Willy Sjåvaag

Sponsorer

Royal CaninAgder For Senter  anicura vennesla dyreklinikk horizontal black sørlandets bilsent

Sosialt:

Besøk oss på Facebook   Besøk oss på instagram   Send epost   Grasrotandelen

Antall treff på siden

Artikkelvisninger
849286

Adresse:

Agder Fuglehundklubb v/Pål Friis
Lumbertoppen 31
4621 Kristiansand

Konto:

Bank: 7325 05 49536
Vipps: #38275
Org.nr: 995632667
Innhold © Agder Fuglehundklubb. Webdesign ©2015-2019 Web Norge